zuurstofbehandelingen

  • Vergroot de groei, kracht en elasticiteit van het haar.
  • De vochtbalans in de hoofdhuid wordt hersteld.
  • Voegt voeding toe aan haar en hoofdhuid.
  • Stimuleert celvernieuwing en doorbloeding.
  • Voegt natuurlijke glans toe aan het haar.

PRIJSLIJST

  • Behandeling Prijs
  • Zuurstofbehandeling vanaf €35,-

ZUURSTOFBEHANDELINGEN

Nieuw uit Denemarken zijn zuurstofbehandelingen voor huid, maar zeker ook voor uw haar. Het is een geheel nieuwe vorm van therapie, die binnen 6 weken in kuurverband uw haar dikker en voller maakt. Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de haarzakjes en ook de (hoofd)huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: dunner wordend haar, vale huid, rimpels en huidverslapping. Met dermaOXY zuurstoftherapie wordt een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine bewerkstelligd.

HOE WERKT HET?

Er wordt gebruik gemaakt van circa 90% geconcentreerde zuurstof. Met behulp van een ‘airbrush’ wordt een speciaal ontwikkeld serum op de hoofdhuid ingebracht. De airbrushtechniek wordt gedaan door een speciaal ontworpen cosmetisch apparaat dat ervoor zorgt dat het serum dieper in de huid gebracht wordt. Onder druk vallen de ingrediënten in kleine moleculen uiteen en worden zo als het ware de huid in ‘geperst’. De behandeling voelt zeer aangenaam en ontspannend aan en duurt ongeveer 45 minuten. Het beste resultaat behaalt u door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Om het resultaat te behouden adviseren wij u de behandeling één keer in de 6 tot 8 weken te herhalen.

WAT DOET HET VOOR UW HAAR?

Het speciaal ontwikkelde haarserum stimuleert celvernieuwing en verhoogt de groei, kracht en elasticiteit van het haar. Daarnaast beschermt het tegen oxidatie en veroudering. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw gekleurde haar, want dat behoudt 100% de kleur.

HAPPY COSTUMER Mandyernst.beauty via Instagram
icon-youtubeicon-facebookicon-youtube