AFVALLEN – Freeze

PRIJSLIJST

  • BehandelingPrijs
  • Freeze zone 1 € 99,-
  • Freeze zone 2 € 170,-
  • Freeze zone 3 € 210,-

Snel Afvallen met Freeze

Het verwijderen van vet zonder operatie: Dit is de nieuwste behandeling om vet te verliezen. Tijdens de behandeling wordt het lichaamsvet voortdurend verwijderd. In de behandelde delen wordt het vetgehalte met 25 en 45% verminderd. Eenvoudig gesteld wordt het lichaamsvet bevroren en de afgestorven vetcellen worden door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd.

Gratis intake gesprek

Tijdens de eerste ontmoeting (intake) zal een deskundige bepalen of uw lichaam geschikt is voor de Freeze behandeling. Nut van een intake gesprek is dat u ook meer te weten krijgt over uw lichaam. Er zijn aantal factoren zoals leeftijd, huid, bouw, afkomst, etc. waardoor er rekening wordt gehouden.

Is een freeze behandeling veilig?

De Ultra Freeze kan worden gebruikt voor het ongewenst vet. Dat zijn vetcellen die net onder huid liggen en boven de spieren. De Ultra Freeze is niet geschikt om achter de spieren en organen (visceraal vet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Kort samengevat Lusem doet geen visceraal vet behandeling maar wel onderhuids vet.

Behandelingsplan in 5 fase:

  • Stap 1: Aanbrengen van de Freeze apparaat
  • Stap 2: Koelen van vetcellen
  • Stap 3: Natuurlijke wijze afvoeren (vetcellen)
  • Stap 4: Resultaat (minderincentimeters)
  • Stap 5: Na resultaat (blijvend)

Hoe werkt de ultra Freeze behandeling?

Samen met de deskundige van Lusem wordt er een behandeloverzicht opgesteld die voor u is afgestemd. Hierin staat vermeld welke deel op uw lichaam u behandeld zal worden met freeze en wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Tevens zal er ook gekeken worden of er RF behandeling nodig is om uw huid te verstevigen.

Stap 1: aanbrengen van de Freeze apparaat

Voor de behandeling wordt op uw lichaam aan de behandeling wordt op uw lichaam afgetekend waar de kop van Freeze geplaatst zal worden. De kop van Freeze zal op uw gewenste lichaamsdeel geplaatst worden. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid inclusief de onderhuidse vetlaag in de kop gezogen waarna het koelen (freeze) begint. Tijdens de behandeling van 45 minuten kunt u gerust muziek luisteren of praten met de deskundige.

Stap 2: koelen van vetcellen

Binnen 45 minuten worden de vetcellen in de kop van Freeze gekoeld met een temperatuur tussen -7 en -10 graden. De vetcellen bereikt hierdoor een temperatuur tussen 2 tot 4 graden. Dit noemt men ook Freeze. Na 45 minuten wordt de kop van Freeze van het lichaam afgehaald. Door de behandeling kan de huid beetje rode kleur hebben maar dit verdwijnt binnen 30 minuten.

Stap 3: Natuurlijke wijze afvoeren (vetcellen)

Na de 45 minuten behandeling zullen de vetcellen door het lichaam afbreken en geen functie hebben. Dit proces heet apoptose (zelfmoord van cellen). De afgebroken vetcellen zullen gedurende 6 tot 10 weken na de behandeling op een natuurlijke wijze worden opgeruimd en afgevoerd. Dit in tegenstelling tot bij een liposuctie behandeling waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal door Freeze verwijderde vetcellen komen niet meer terug.

Stap 4: Resultaat (minder in centimeters)

Minimaal 7 weken na de Freeze behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 18 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee terug bewegen. Mocht uw huid slap zijn omdat u afgevallen bent dan kan er gebruik gemaakt worden van RF behandeling van Lusem.

Stap 5: Na resultaat (blijvend)

Minimaal 7 weken na de freeze behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 18 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee terug bewegen. Mocht uw huid slap zijn omdat u afgevallen bent dan kan er gebruik gemaakt worden van de RF behandeling.

Quad met je Squad. #sherosshair #tigrismedia #calvinklein #curlyhair #curls #squad channahkoerten via Instagram
icon-youtubeicon-facebookicon-youtube